6.1. 2019 Espoonlahti

eps10turnaus

Tänään kävimme hallilla ihan vaan piipahtamassa. Siellä oli ”Peuramaa SKI EPS10 Loppiaisturnaus” niminen turnaus. Vaimoa kiinnosti kahviojärjestelyt ja minua kahvi ja mokkapala.

Käteisvarat oli vaimolla, joten piti odotella tovi että hän sai kuulumiset vaihdettua ennen kuin päästiin itse asiaan. Tarjolla oli mokkapaloja parilla eri tarjottimella. Ensimmäisellä kaikki melko samanlaisia, toiselle tarjottimelle oli kertynyt selkeästi viimeisiä paloja useammasta erästä. Huomioni kiinnittyi erääseen runsaasti erilaisia koristeita sisältävään palaan. Onnistuin saamaan sen palan jonka halusinkin.  Maualtaan ja rakenteeltaan varsin tavanomainen. Koristeet olivat hienot, tarkemman tarkastelun jälkeen totesin että mukana oli pieniä oletettavasti Tyrannosauruksen muotoisia koristeita. Hieno juttu!  Hintaa oli muuten kaksi euroa, kahvi saman verran.

Yksi ajatus artikkelista “6.1. 2019 Espoonlahti”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: