11.1. Vantaa/18.1. Kuusankoski

vjs_aktia

Heti lauantai aamusta olikin suunta Aktia-areenalle ja VJS talvisarjaan. Hiukan oli pelättävissä että mitään kahvia ei ole tarjolla, koska kovin isosta tapahtumasta ei ollut kyse.

Vaimo oli ollut kaukaa viisas ja mukana oli kahvia termarissa ja jopa maito oli pakattu mukaan, ihan vain minua varten. Aamukahvit juotiin siinä parkkiksella, ja samalla tein näköhavaintoja uunipeltejä kohti hallia kantavista rouvista. Hyvä alku.

Mokkapalaa tosiaan oli tarjolla. Otin yhden. Ilman kahvia, koska oli omat mukana. Kaksi euroa oli hinta mokkapalalla. Sain itse valita sopivan palan, joka annosteltiin valinnan jälkeen pahvilautaselle. Palat olivat suhteellisen suurikokoisia ja pohja melko paksu. Onnistunut kuorrute oli paksu ja hyvin maustettu. Pohja oli kuivahkona heikompi suoritus.

Futispelien jälkeen pikainen tankkaus kotona, lajin vaihto ja suunta kohti Keravaa KJT:n vieraaksi. Kahvila oli, mutta tarjonnasta puuttui mokkapalat. Otimme kuitenkin lopuksi makkarat KJT:n naisten grillistä.

Tätä juttua kirjoittelen nyt Kuusankosken jäähallin parkkipaikalla. Päivä on lauantai ja tammikuun 18. Lajina jääkiekkoa KooKoon vieraana. Valitettavasti mokkapala taitaa jäädä saamatta. Jäähallin kahvilan leivonnaistarjonta näyttää olevan Lidlistä peräisin. Ainakin tiskin takana olevat paperipussit ovat samaa kuosia Lidlin paistopisteen pussien kanssa. Viereisessä urheiluhallissa on jotain salibandy tapahtumaa. Aulassa oli jonkin sortin kahvio, valikoima näytti aika suppealta. Käyn vielä katsomassa, mutta odotukset eivät ole korkealla.
Samassa rakennuksessa on myös keilahalli, mutta en usko sen kahviosta myöskään löytäväni mokkapaloja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: