23.1. Klaukkala

klaukkala.jpg

Olikin pitkästä aikaa arki-illan kiekkopeli. E1:n piirisarjaa, vastassa Kurra. Hiukan haasteellinen ajankohta, mutta ehdimme ajoissa paikalle. Hiukan piti loppumatkasta jonottaa.

Peli oli harjoitushallin puolella, odotellessa menimme kahville. Muistan edelliseltä kerralta jääneeni ilman mokkapalaa. Hinnastossa ne olivat silloinkin, mutta eivät saatavilla.

Tänään vitriinissä oli kaksi mokkapalaa jäljellä. Hintaa 2,50 euroa. Kahvi vielä kahdella eurolla siihen päälle. Mokkapalat vaikuttivat tehdasvalmisteisilta. Vaimo arveli että pakasteesta jopa. Tarjolle asetetut kaksi palaa näyttivät melko tasakokoisilta. Pohja oli varsin paksu ja kuohkea. Normaalit värikkäät nonparellit. Kuorrute oli kiitettävän kahvin makuinen. Kokonaisuudessaan ihan hyvä suoritus. Muutoinkin kahvila oli siisti ja ihan viihtyisä, sama pätee myös jäähalliin kokonaisuudessaan.

Pelin jälkeen paikallisesta Subwaysta iltapalaa, iltatoimien ja nukkumaanmenon jouduttamiseksi. Itse en ottanut mitään, en kuulemma pysty ajamaan ja syömään samaan aikaan. Onneksi kotona sain vaimolta puolet hänen leivästään, aika sottaista se syöminen oli kotonakin. Täytteitä sen verran reilusti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: