3.2. -19 Hernesaari

herne_02feb

Aamusella heti tuiskun sekaan ja Hernesaareen. Kotikatu oli yhtä puuroa, mutta suhteellisen hyvin pääsi kyllä liikenteeseen. Kaikki muutkin olivat päässeet onneksi paikalle.

Normaali buffetti. Täällä pääsi maksamaan jälleen mobile paylla. Helpottaa, mutta valitettavan harvassa paikassa käytössä. Mokkapala 2 euroa, kahvi 1,5. Join kahvin heti ja säästin mokkapalan kuvausta varten. Ajattelin etsiä saman paikan kuin viimeksikin.

Oikea paikka löytyi Hernesaaren rannasta. Lautasta ei voinut laittaa alle, tuuli olisi vienyt muuten mokkapalan mennessään. Ilman lautasta ei ollut ongelmia. Maistelin aika pikaisesti, ihan normaali suoritus. Ei muistaakseni mitään vikaa ollut. Jää mieleen lähinnä kunnollisen talvisään ansiosta. Lisäksi löysin tuon kuvauspaikan vierestä kolme tyhjää S-kaupan kotimaista oluttölkkiä. Otin mukaan, lähes kolmasosan mokkapalasta sain tienattua varsin helpolla.

Iltapäivällä on vielä pojan E1-piirisarjan kiekkopeli Espoonlahdessa. En usko että sieltä löytyy mokkapaloja.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: