13.4. Koti

IMG_20200413_155737

Sattuneesta syystä kaikki junioriurheiluun liittyvät tapahtumat on peruttu, joten mokkapalarintamalla on hiljaista. Harmi sinänsä, jääkiekon puolella olisi ollut mukava nähdä mihin rahkeet olisivat riittäneet. Lisäksi yksi kevään kohokohdista, eli Espoonlahden kuplan purku jäi väliin. Salaa purkivat.

Kuukausi tässä jo menty collegehousuissa ja pipossa. Kun ei tarvitse missään käydä niin mitäpä sitä sen kummemmin pukeutumaan. Pipo lähinnä sen takia että en uskaltanut käydä parturissa, joten lapset saivat hoitaa sen homman. Sen verran krouvisti viimeistelty, että vähän pidempiä hiuksia pukkaa sieltä täältä. Tästä syystä mielummin pipo päässä niin kauan kun kehtaa.

Jotain leivonnaista kuitenkin kuvattavaksi. Vaimo pyöräytti sitruunapiirakan. Ihan tavalliseen valmiiseen piirakkapohjaan, täytteeksi sitruunamehusta tehty sörsseli. Vähän Limoncello liköörillä tuunattu. Anoppi oli tuonut Saksasta, liköörin.

Täytyy sanoa että oli kyllä hyvää. Täyte oli saanut uunissa sellaisen kivan pinnan, mutta sisältä se oli edelleen kostea. Maultaan sopivan hapan, mutta silti makea. Ei ihan Key Lime Pie piirakan veroista, mutta oikein hyvää silti. Täytyy odottaa uutta satsia. Tätä samaa tai jotain muuta.  Nyt vaan odottelemaan tilanteen rauhoittumista ja toivoa että olisi edes jotain turnauksentynkää kesällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: