5.1. 2019 Espoonlahti

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille. Harjoitukset, pelit ja turnaukset ovat aikalailla tauolla joulun aikana, joten blogattavaakaan ei ole ollut.

Tänään käytiin Espoonlahden Forum-hallissa katsomassa Kiekko-Espoon edustusjoukkueen peli. Vastassa Muik Hockey Uudestakaarlepyystä.  Aiemmin on jäänyt tämäkin homma ajatuksen asteelle, nyt päästiin paikalle kun vaimo hankki liput. Menimme ihan koko perheen voimin. Oikein mukavan kotoinen tunnelma. Saapuessamme ihmettelin miksi järkkärit tutkivat lamppujen kanssa kuusentyviä. Oletan että etsivät mahdollisia viilentymään jätettyjä erätaukovirvokkeita.

Sisäänpäästyämme suunnistin kahvioon. Kaksi kahvia ja mokkapala. Yhteensä kuusi euroa. Varsin maltillinen hinnoittelu. Luulisin että mokkapala oli teollista valmistetta. Kuorrute makea ja melko paksu. Ei kovin paljon kahvin makua.  Pohja oli tiivis, hyvänmakuinen kylläkin. Ihan alareunassa oli tummempi tiivistymä, en ihan päässyt selville sen syystä. Se on nähtävissä tuossa valitettavan huonolaatuisessa kuvassa.

kiekkispeliOlisiko ehkä jäänyt osittain raa’aksi? Olis sen verran hoppu jo istumaan ettei pystynyt tutkimaan tarkemmin.

Ottelutapahtuma oikein mukava. Lähes täysi tupa ja mukava tunnelma. Liigapeleistä tuttu, itseäni ärsyttävä, show meininki puuttui. Kuulutukset olivat asialliset eikä taukomusiikki ollut liian kovalla. Joko äänentoistoa oli parannettu tai kuuluttajat koulutettu, koska kuulutuksistakin sai selvää. Peli tosin aikalailla yhteen maaliin pelaamista, mutta tapahtumia riitti silti. Täytyy ehdottomasti mennä toistekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: