6.1. 2020 Espoonlahti

img_20200106_162601.jpg

Yritän saada tämänkin käyntiin taas pitkästä aikaa. Niin sanotusti motinpuutetta. Tuli kuitenkin maksettua taas blogialustasta, joten täytyy saada jotain vastinetta rahoille.
Olen näin vanhemmiten hieman pihiintynyt.

Vein pojan harkkoihin Espoonlahteen. Hän haluaa nykyään olla huomattavan ajoissa paikalla, joten EPS 2012 ikäluokan turnaus oli vielä käynnissä. Erityisesti lämmitti nähdä mitalit TPS-pelaajien kaulassa. Toivottavasti hyvät peliotteet kantavat liigaan saakka.

Harkkahallin ulkopuolella oli grilli ja sisäpuolelle oli kasattu kahvila. Kahvilassa normaali tarjonta. Kahvia, mokkapalaa, pillimehua ja suolaista. Lisäksi EPS Hockey mukeja, myynnissä nekin kai olivat. Käteistä ei ollut, mutta kortti ja MobilePay kelpasivat. Tällä setämiehellä on jopa MobilePay käytössä, joten sillä sitten. Kahvi 1,50 ja mokkapala 2 euroa.

Mokkapala oli isohko, pohja melko paksu ja ilmavan oloinen. Kuorrute oli ruskea, ei tumma eikä vaalea. Nonparellivalikoima oli tavallista monipuolisempi. Valkoiset ja hopeanväriset olivat pienenpikokoisia. Isommat olivat kuin kultahippuja, sellaisia jota näkee niissä Alaskan kullankaivajat ohjelmissa. Kahvi oli ihan perus. Palvelu oli hyvä, myyjätär tarjoutui pumppaamaan kahvin termoksesta suoraan kuppiin. Piti vaan sanoa kun piisaa.

Kokonaisuutena ihan hyvä. Ensi viikonloppuna VJS-talvisarjaa Vantaalla ja D2 jatkosarjan ensimmäinen peli Keravalla. Toivottavasti riittäisi jotain tarinaa tähän blogiin asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: