26.1. -19 Vantaa

vjsValitettavasti tämä päivitys tulee vähän viiveellä, mutta oli sen verra kivat koristeet että ei viitsi jättää mainitsematta. Paikkana siis VJS:n kupla Vantaalla. Ihan  vaan harkkapeli. Talviliigan pelit olivat juuri loppumassa, joten suuntasin buffettiin ennekuin se mahdollisesti sulkeutuisi. Mokkapalavalikoimaa oli vielä mukavasti. Huomioni kiinnittyi vähän tavallisuudesta poikkeavasti koristeltuihin yksilöihin. Sellainen siis, kahvilla.

Olipas tavallisen hyvä suoritus. Pohja oli todellakin kelvollinen, sopivan ohut ja hienon makuinen. Kuorrute oli myös hyvä. Koristeena oli jotain suklaarakeita ja pieniä vaahtokarkkeja. Veikkaan että olivat Haribon minivaahtokarkkeja. Vaahtokarkkien pinta oli päässyt ehkä hieman kuivumaan. En pitänyt sitä huononakaan asiana, tuntuivat ehkä enemmän ”sattumilta” muun aineksen joukossa. Oikein kiva.

Mokkapalan ja kahvin jälkeen perinteinen kävely läheiselle koskelle ja sitten pelejä seuraamaan.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: