25.11. Hernesaari

hernesaari.

Tänään olikin vaihteeksi vilkkaampi päivä. Tytöllä heti aamuun kolme peliä Herneliigaa, sieltä Mynttiin jossa kaksi ihan vaan harkkapeliä. Ja juuri heitin pojan Espoonlahden harkkahalliin pukemaan veskan kamoja. Kohta takaisin katsomaan peliä.

Aamusta siis Hernesaaren kuplaan. Vihdoinkin oli pakkasta ja kaunis auringon nousukin ilahdutti olemassaolollaan. Buffetti oli saapuessamme vielä rakenteilla, piti siis odotella tovi. Tarjonta noudatti normaalia kaavaa. Kahvia, pullaa, sämpylää, karjalanpiirakoita ja mokkapaloja.

Mokkapaloja oli kahta sorttia tarjolla. Päällisin puolin eroa näytti olevan lähinnä strösseleissä. Toisessa oli sydämiä, toisessa ei.

Mokkapala (2 eur) oli varsin paksu. Pohja hieman kuivakan oloinen. Kuorrute oli paksu ja strösseleitä oli runsaammin kuin parissa edellisessä. Kuorrute oli mielestäni hyvän makuinen. Kahvikin oli hyvää, tosin ehti jäähtyä kävellessäni rantaan. Maisemasta ja hiljaisuudesta plussaa.

Myntin kahvila oli vastikään siirtynyt EPS:n hoitoon. Otin kahvin ja sämpylän, kun oli jo nälkä. Mokkapalojakin oli tarjolla, mutta kokeillaan niitä sitten ensi kerralla.

2 vastausta artikkeliin “25.11. Hernesaari”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: