9.12. Espoonlahti

IMG_20181209_165801

Vähältä piti ettei jäänyt tämän viikonlopun mokkapala syömättä.

Lauantaina oli kokonaan vapaata. Tänään sunnuntaina oli tyttärellä jalkapalloa Käpylässä heti aamusta. Sinne en tällä kertaa lähtenyt mukaan. Iltapäivällä oli pojan lätkäharkat Espoonlahdessa.  Harkkojen jälkeen näytti alkavan 06 ikäluokan peli. Aika usein laittavat kahvilan pystyyn joten toivoa oli. Käytiin harkkojan aikana kaupassa ja palatessamme kahvio oliko juuri avattu. Pääsin korkkaamaan mokkapalapellin. Hintaa oli 1,5 EUR. En ottanut kahvia, piti säästää käteistä huomiselle bussirahaksi.

Kahvion rouva irroitteli palan itse ja asetteli lautaselle. Hieman oli pohja kiinni leivinpaperissa, mutta irtosi kuitenkin ihan nätisti. Vaikutti melko tuoreelta leipomukselta. Pohja oli varsin hyvänmakuinen. Kuorrutteessa oli kivan runsaasti kahvin makua. Nonparelleja oli vain valkoisia. Niistä en erottanut mitään makua. Tytär tietenkin kärtti omaa mokkapalaa, mutta en ostanut kun oli käteisestä pula.  Annoin haukata niin ison palan kuin suuhun mahtui.  Liian paljon kahvia, sanoi hän.

Muuten, Lidlin piparimunkit ei ole mikään positiivisen maininnan arvoinen asia. Ei ollut kyllä hintaakaan paljon, nähtävästi piparista oli säästelty. Sokkona syötynä en olisi kyllä huomannut eroa tavalliseen hillottomaan munkiin. Ystäväni vähän varoittelikin noista, mutta olin jo ehtinyt pussittaa ne kaupassa.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: