18.11. Sipoo

IMG_20181118_121802

Tänään oli vuorossa pojan jääkiekkopeli Sipoon Wolfia vastaan. Piirisarjaa. Alkuiltapäivän peli. Jätettiin poika pukemaan ja suunnattiin samaan kahvilaan kun viimeksikin. Kaksi Verantaa. Oli helpommin sanottu kun tehty. Kiertoteitä ja kummallisia kieltomerkkejä.  Päästiin kuitenkin perille pienen seikkailun jälkeen. Otin kahvin ja söin loput vaimon valkosuklaa-mutakakusta. Oli juuri niin hyvää kuin muistinkin. En ottanut itse mitään kun säästelin mokkapalaan.

Oli kyllä ihan hyvä suoritus. Mokkapala siis. Pohja hyvä, kuorrute samoin. Riittävästi nonparellia päällä. Kuten kuvasta näkyy, aurinkokin paistoi pitkästä aikaa. Mukava sää, voisi vaan olla lunta ja vähän viileämpää. Mutta ei ollut ainakaan harmaata ja pääsi vielä kesärenkailla perille.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: