17.11. Tuusula

IMG_20181117_090026

Olikin pitkästä aikaa aikaisempi lähtö. TuPS:n miniturnaus Tuusulan Urheilupuiston kuplassa. Ensimmäinen kerta kun olin jalkapallon merkeissä tuolla. Aamukahvi jäi muistaakseni juomatta joten painuin kahvitiskille kunhan olin saanut autettua nappikset jalkaan.

Normi valikoima: kahvia, sämpylää, pullaa, lakuja muistaakseni. Ja mokkapaloja. Yksi pellillinen oli tarjolla alkuun. Valitsin palan itse. Ei nyt tällä kertaa ollut ihan lähellä hyvää suoritusta tämä. Pohja oli ohut ja jäänyt aika kuivaksi. Kuorrute oli ihan kelvollinen, Kummallisia valkoisia koristeita oli uponnut osittain kuorrutteeseen. En oikein päässyt kiinni siitä miltä ne mahtoivat maistua.  Kahvi oli ok.

Pelien välissä käväisin läheisellä Tokmannilla vissyostoksilla. Siellä oli tarjolla kahvia ja piparkakkuja. Ei nyt vielä marraskuun puolessa välissä tarvitsisi pipareita tarjoilla. Ainakaan tonttulakit päässä. Onneksi ei tullut joululauluja keskusradiosta.

Palatessani totesin että mokkapalapeltejä oli ilmestynyt lisää, tasokin oli noussut huomattavasti. Päivän kiintiö oli valitettavasti jo täynnä, eli käteinen vähissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: