3.11. Lusaka

maputo_kakku2

Hiukan eksoottisenpuoleista työreissukohdetta tällä kertaa. Mokkapalarintamalla  on ollut hiljaista. Ja muutenkin nyt viikonloppuna vähän tekemisen puutetta. Siksipä tätä kirjoittelenkin. Ei ihan kauheasti ole tullut tutkittua ympäristöä. Pienestä kaupasta haettiin vettä ja virvokkeita. Ja käytiin myöhemmin syömässä lähimmässä järkevän näköisessä paikassa. Söin vuohta miedossa curryssa ja riisiä. Lämmintä pitaleipää juustolla alkuun. Ihan hyvää kyllä oli, etenkin se pitaleipä. Jostain syystä aika monta kertaa matkan varrella meiltä kysyttiin jotta tarvitaanko me taksia. Katsotaan mitä huomenna keksitään. Voileipäkeksejä ja seeprapateeta olisi vielä hiukan jäljellä.

Lähtöpäivänä (28.10) jäin harmittavasti mokkapalatta. Piti hakea Espoonlahden harkkahallilta yksi maila. Pientä kiirettä oli, en tullut ottaneeksi lompakkoa mukaan.
Eiköhän siellä hallilla ollut -11 ikäluokan buffetti mokkapaloineen. Jäi siis ostamatta. Harmillista. Enkä muuten saanut sitä mailaakaan.

Täällä reissussa lähimmäksi mokkapalaa on päästy Maputossa, jossa hotelli oli ihan itsekseen toimittanut kollegalle huoneeseen syntymäpäivän kunniaksi kakuntapaisen. Mukava ele tosiaankin. Keitettiin murukahveet ja vedettiin kakku puoliksi.

Kyseessä oli isohko suklaakakun pala. Melko paksu mokkapalaan verrattuna. Päällä suklaakuorrute johon kirjoitettu onnittelut. Poistin kuvasta nimen jotta kollegani henkilöllisyys säilyisi salassa.  Jotain strösselin tapaista kyljissä. Pohja oli varsin kuiva, kuorrute maistui hyvältä. Pohja koostui kahdesta päällekkäin asetellusta levystä joiden välissä jotain suklaa mössöä. Varsin tuhtia tavaraa, ei jaksettu syödä kaikkea.

Tuon lisäksi aamupalalla on ollut tarjolla jos jonkilaistaa makeaa tekelettä, katsotaan jos sieltä vielä löytyisi jotain merkinnän arvoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: