Espoo 7.10.

IMG_20181005_164852

Nyt menee hiukan aiheen vierestä, mutta menkööt. Ei mokkapaloja tälle viikonlopulle.  Tyttärellä oli pari jalkapallopeliä Käpylässä, mutta sinne ei ehditty mukaan. Poika sairastui ja jäi peli Espoonlahden harjoitushallissa väliin. Sieltä tuskin olisi mokkapalaa löytynytkään, kotipeli kun oli.

Vaimo oli tehnyt kimppatilauksen Urjalan makeistukusta. Sen mukana kotiin kulkeutui pussillinen mokkapalalakuja. ”Kahvin makuisia täytelakuja kätevissä annospaloissa”, kuten tuotteen kuvaus kuului.  Oli kai vähän minua inspiroidakseen lisännyt tämän tilaukseen.

Lakritsiosa maistui lakulta, ei kovin erikoiselta tosin. Kuorrutteessa oli kahvin makua, vähän kitkerän oloinen maku. Täytyy sanoa että ei ollut mikään menestys. Pussi pyöri toista viikkoa keittiössä kaikkien ulottuvilla kunnes viimein tyhjeni. Normaalisti tuon kokoinen pussi ei tässä taloudessa toista päivää näe.

2 vastausta artikkeliin “Espoo 7.10.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: