9.11. Espoonlahden urheilupuisto

IMG_20181109_172045

Perjantaina olikin sopivasti molemmilla lapsilla harkat samaan aikaan ja samassa paikassa. Espoonlahden kupla ja harkkajäähalli. Kahvihammasta luonnollisesti kolotti. Kiekko-Espoon kahvion  ovi Forum-hallissa näytti olevan avoinna ainakin lipunmyyntiä varten. Vaimo olikin saanut sieltä kahvin ostettua. Lähdin itsekin hakemaan kahvia ja huomasin vitriinissä mokkapaloja. En tiedä oliko kahvio virallisesti avoinna, mutta ihan mielellään myivät. Otin siis kahvin ja mokkapalan. Hintaa kummallakin kaksi euroa.

Mokkapala vaikutti leipomotuotteelta. Olivat liian tasakokoisia ollakseen kotitekoisia, Maku oli hyvä ja pohja oli sopivan kuohkea. Ei ollenkaan kuiva.  Piristyksenä mustia ja kullanvärisiä koristeita.  Oikein kiva.

Olen viime vuosina suhtautunut varsin epäilevästi espoolaiseen edustuskiekkoon. Miesten puolella siis. Nyt näyttää kuitenkin hyvältä. Pidän mokkapalojen myyntiä merkkinä siitä että jalat ovat tällä kertaa tukevasti  maassa. Tällöin kulutkin harvemmin lähtevät leijumaan ja toiminnassa pysyy järki mukana. Toivottavasti ehtisin joskus ihan peliäkin katsomaan, mutta tämä oli hyvä alku.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: