24.9. Metsämaan urheilukenttä

Tänään oli vuorossa Espoon Liigan lopputurnaus Metsämaan urheilukentällä. Kalajärveä tuo kai on, joka tapauksessa siellä missä on niitä örkkikatuja.

Aurinkoinen sää suosi tapahtumaa ja Pohjois-Espoon Ponsi oli järjestänyt paikalle buffetin arpajaisineen.  Kiireisestä aamusta johtuen aamiainen oli jäänyt väliin, ja suunnistin pikaisen maastossa käynnin jälkeen myyntitiskille. Tarjolla oli melko perinteinen kattaus. Virvokkeita, pitsanpaloja, leipiä, pullaa, grillimakkaraa ja piristävänä yksityiskohtana karjalanpiirakoita munavoilla.  Mokkapaloja oli yksi pellillinen. Myyjä otti palasen ja asetteli kulmapalan pahvilautaselle. Olisin saanut itsekin ottaa palan, mutta olin jo ehtinyt toiseen päähän tiskiä pumppaamaan kahvia. Onnistuin näin välttymään valinnan vaikeudelta. Mokkapala maksoi kaksi euroa, kahvi puolitoista. Vakiohinta siis.

Mokkapala oli melko suureksi leikattu. Saamani kulmapala näytti hiukan suuremmalta kuin keskirivin palat. Kuorrute ja pohja olivat väriltään normaalin ruskeat. Pohja oli paksu eikä kovin kuohkea, jopa hieman tiiviinoloinen. Ehkä siitä johtuen hieman kuivakka. Hyvän makuinen silti. Kuorrute oli hyvän värinen, reunoilla tosin oli selkeitä valumia. Nonparellit olivat pieniä ja pyöreitä, tavallisen monivärinen valikoima hieman säästellen ripoteltuna. Kuorrutteessa maistui kahvi ihan mukavasti ja plussaa myös mokkapalan koosta. Pohjan rakenne oli vähän heikommasta päästä, mutta kauniilla säällä se haitannut. Sadekelillä olisi jäänyt huonompi maku.

Metsamaa_Pro

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: