20.12. Kivenlahti

junpa

Hiljaista on ollut ottelutapahtumista saatavien mokkapalojen osalta. Viime viikonloppunakin oli pari peliä, mutta mokkapaloja ei ollut tarjolla.

Hyvä ystäväni kävi tänään vaihtamassa joululahjoja ja toi tuomisinaan neljä kappaletta itsetehtyjä mokkapaloja. Aivan ensimmäisenä huomautin strösseleiden puutteesta.  Tekijä kiisti puutteen oitis. Toden totta, olihan siellä störsselit naamioituneena kuorrutteen joukkoon,

Ystävän poistuttua pääsin maistelemaan. Suhteellisen kookkaat ja paksut palat. Pohja varsin tumman ruskea. Hyvän makuinen, kuohkea ja tuore. Kuorrute oli todellakin kahvin makuinen. Tekijä on käsitykseni mukaan tummapaahtoisen kahvin ystävä. Sen kyllä huomasi kuorrutteen mausta, todella voimakas kahvin maku. Suklaakakun omainen. Hain maitoa kyytipojaksi. Ja strösselit rapisivat suussa mukavasti. Ei ehkä lasten suussa maistu nämä mokkapalat. Omaankiin makuun ehkä liian tumma kahvin maku, mutta pienenä annoksena ihan kiva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: