Myyrmäki 30.9.

IMG_20180930_123121

 

Luvattoman pitkä tauko jälleen. Nöyrimmät pahoittelut.

Kesällä oli kyllä jalkapalloturnauksia, mutta olivat sen verran suurieleisesti järjestettyjä että leivoinnaistarjooma oli pääasiassa tehdastekoista.  Suurissa turnauksissa (Aura & Jyväskylä) oli toki se hyvä puoli että pääsi kouluihin syömään ruokaa. Täytyy kyllä erikseen mainita että sekä Aurassa että Jyväskylässä oli erinomaisen hyvää kouluruokaa.  Tiedä sitten johtuuko oman maun vai suurkeittiötaidon kehittymisestä. Toivottavasti vähän molemmista.

Nyt kun junnujääkiekon pelikausikin on alkanut on paremmat mahdollisuudet saada mokkapaloja. Pojalla ollut vähän jalkakipuja,  mutta la 29.9. päästiin jo tositoimiin. Espoonlahdessa on uusi Kiekko-Espoon kahvila vielä tekeillä, joten sieltä ei vielä kirjoitettavaa.  Ei olisi ollut aikaakaan. Joutui varsin kylmiltään toimitsijakoppiin. Joku oli määrätty tulostamaan pöytäkirjat valmiiksi ja toimitsijakoppikin loisti tyhjyyttään. Koitin  etsiä Jokua hallilta, mutta ei näkynyt. Tuo Joku on usein aika hankala löytää. Kaikki sitten järjestyi, mutta vähän hoppu tuli.

Sitten tähän päivään. Kirjoittelen tätä nyt Myyrmäen hallin parkkipaikalta, mokkapalan maku vielä suussa.  Ihan hyvä oli, ostin hallin kahviosta mokkapalan (2,50) ja kahvin (2,10).  Kuorrute oli sopivan paksu, ehkä turhan vähän kahvin makua. Strösseleitä ihan kivasti, normaali väriskaala. Pohja oli hyvä. Kuohkea ja varsin paksu. Tästä saa ihan hyvän lähtökohdan tälle kaudelle. Hyvältä maistui pitkästä aikaa.

2 vastausta artikkeliin “Myyrmäki 30.9.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: