31.3. Espoo

Lauantai  ja sunnuntai piti viettää Kisakalliossa HaKi:n turnauksessa, mutta poika sai kunnon kuumeen. Piti jättää turnaus väliin. Lievä tekemisen puute aiheutti sen että päätin käväistä Espoonlahden urheilupuistossa. Espoonlahti oli nimittäin Esa Tikkasen nimeä kantavan ”Five Rings Tournament” tapahtuman yksi pelipaikoista. Lisäksi turnauksessa oli pari ”meidän” pelaajaa lainassa ja yksi heidän otteluistaan sopi omaankin aikatauluuni.

Katsomoon päästyäni sain houkuteltua mokkapaloista pitävän ystäväni paikan päälle.  Olin toki etukäteen varmistanut että mokkapaloja on tarjolla. Kahviotiedustelun yhteydessä mukaani tarttui turnauksen kunniaksi tehty t-paita. Tyylikäs ja kohtuuhintainen, tulee hyvään käyttöön maanantailendossa.

IMG_20180331_144306

Ystäväni saavuttua paikalle peli oli sopivasti loppumassa.  Katsoimme pelin loppuun suuntasimme tiskille. Molemmille kahvit ja omat mokkapalat. Otimme kahta eri sorttia. Aurinkoisen ilman kunniaksi istuimme ulos. En nyt ihan tarkkaan muista miten ne mokkapalat maistuivat. Teimme kuitenkin pienet vaihtarit jotta kumpikin meistä sai tuntumaa molempiin mokkapaloihin.  Toinen oli ohut, toinen paksumpi. Paksu oli selkeästi päässyt koivumaan. Makukaan ei ollut kovin erinomainen kummassakaan, Ystäväni toki on makuaistiltaan minua kehittyneempi. En olisi ollut itse ehkä yhtä ankara, mutta eivät ne kumpikaan olleet mitään merkkitapauksia. Muutoin kyllä mukava reissu. Tikikin sattui olemaan paikan päällä, hienoa työtä juniorikiekkoilun hyväksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: