1.4. Espoo

Sunnuntaina edelleen sairastupa pystyssä.  Vaimo yllätti ja tekaisi lauantaina pellillisen mokkapaloja.  Tai se nyt ihan puskista tullut, olin kuitenkin käynyt ostamassa vähän aineksia.

Vähän mietin jotta uskallanko isommin arvostella, mutta vaimo rohkaisi kirjoittamaan.

Kuten kuvasta näkyy, pohja on suhteellisen paksu. Kuorrute on hieman aaltoileva, ei ole saatu levitettyä ihan tasaisesti, Tuoreena pohja oli kyllä hyvä. Harvoin saa näin tuoreeltaan maistella. Kuorrute oli hyvä, sopivasti mokan makua. Mokkapalapelti oli säilössä jääkaapissa. Totesin että ensimmäisen yön jälkeen pohja oli jo hieman kuivunut, mutta ihan syömäkelpoinen. Toinen jääkaapissa vietetty vuorokausi oli saanut pohjan jo alennusmyyntikuntoon, mutta aika hyvin pellillinen on silti tehnyt kauppansa.

IMG-20180402-WA0001

2 vastausta artikkeliin “1.4. Espoo”

  1. Höh, ne aallot oli kovalla vaivalla ja tarkoituksella tehty. Missä sanotaan että mokkapalan kuorrutteen pinta pitää olla tasainen? t. vaimo

    Tykkää

  2. Kiitos kommentista. Ei kai missään varsinaisesti noin ole määrätty, mutta kun on niin tottunut tasaiseen kuorrutteeseen. Näin esteetikkona 🙂 kiinnitin huomion hiukan tavallisuudesta poikkeavaan ulkoasuun.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: