23.12. Kotosalla

Harkat ja pelit ovat nyt tauolla 30.12. asti. Sain sattumalta käsiini mielenkiintoisen karkkipussin. Nähtävästi uusi tuote, kaupoissa ei ole vielä näkynyt Omar Mokkapala kermatoffeemakeisia.  Avasin pussin maistelua varten aamupäivällä. Normaalin Omar pussin näköinen, väriltään hieman tummempi.  Kahdensadan gramman pussi, sisällä keskimäärin 42 karamellia. Tähän pussiin oli päätynyt 41.

Ulkomuodoltaan kuten normi Omarit, väriltään hieman tummempia. Maistettaessa tuntuu selkeä mokan maku. Erottaisi sokkotestissä normaalista Omarista.  Hyvä tuote yhtä makea kuin esikuvansa. Tulee varmaan joskus ostettua.

Omar_mokkapala

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: