2.12. Meritorin koulu

mokkis_0212Mokkapalarintamalla on viimeaikoina ollut hiljaista. Pelejä on kyllä ollut, mutta vain yksittäisiä. Tällöin on joutunut tyytymään kahvioiden puolivalmisteisiin, mokkapaloja tai muutakaan kotitekoista ei ole ollut tarjolla.

Tänään oli koulupäivä, Meritorin koululla oli itsenäisyyspäivän juhla. Oppilaat esiintyivät, yhteislaulua. Olipa kyseisen koulurakennuksen ensimmäinen rehtorikin saapunut pitämään puheen.

Juhlan jälkeen aukesi viitosluokkien pitämä buffetti. Tarjolla oli kaikenlaista leipomusta, en ehtinyt isommin perehtymään valikoimaan. Halusin varmistaa että en jää ilman. Mokkapaloja oli muutamaa sorttia. Teeman mukaan pääsääntöisesti Suomen lipulla koristettuna.

Valitsemani mokkapala tummaa laatua. Värikkäita nonparelleja oli ripoteltu kohtuudella, lisäksi palaani osui kolme kappaletta hopeanvärisiä palloja. Maultaan mokkapala oli hyvä. Kuorruteessa oli oikein hyvä kahvin maku,  ettei olisi ollut jopa Juhla Mokkaa. Pohja oli ohuehko, mutta suhteellisen kuohkea ja hyvän makuinen. Kooltaan myynnissä olleet palat olivat varsin pieniä, mutta riittivät täten paremmin. Hinnoittelussa (1 euro) palojen koko oli kuitenkin otettu huomioon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: