4.11. Aktia Areena

Lauantaina olikin vaihteeksi taas aamupelejä. Liikkeelle kohti Vantaankoskea piti lähteä heti seitsemän jälkeen, matkalta poimittiin pari kyytiläistä. Vuorossa oli osaltamme ensimmäiset VJS:n talvisarjan pelit.

Pelin alkua odotellessa olikin hyvää aikaa käväistä buffetissa aamupalalla.  Kahvi ja mokkapala siis. Annoin tällä kertaa myyjän laittaa palan lautaselle.  Kauhistuneena katsoin kun kakkulapio liikkui kohti yhtä pienimmistä paloista.  Myyjä taisi kuitenkin havaita pettyneen ilmeeni ja totesi jotta otetaan kuitenkin näitä vähän suurempia paloja. Olin helpottunut.

vjs0411

Kuten kuvastakin näkyy, mokkapala oli ulkonäöltään varsin tavanomainen. Pohja paksuhko, koristeena suhteellisen runsaasti strösseliä. Hyvänmakuinenkin oli. Kahvi sen sijaan oli tällä kertaa aika myrkkyä.

Aamupäivän aikana olikin mukava tallustella kenttää ympäri ja ihastella varsin hienoa kuplahallia. Kuplan alareunaankin oli tehty punainen ja keltainen raita, VJS:n värien mukaan. Pelien kallistuessa kohti loppuaan saatoin tästä Vantaalaisesta punakeltaisesta kuplasta käsin havaita auringonkin tulleen esiin kuplan toisella puolella. Sen tarkempia havaintoja ei tämän kuplan sisältä pystynyt tekemään.  Tämä saikin minut miettimään sitä kuuluisaa punavihreää kuplaa.  Myytäisiinkö sielläkin mokkapaloja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: