2.11. Meritorin koulu

mokkis4Tänään ei varsinaisesti ollut kyse urheilutapahtumasta. Mokkapaloja kuitenkin käytettiin varainhankintaan lasten ja nuorten hyväksi, joten päätin lisätä blogimerkinnän. Kyseessä oli vanhempaintoimikunnan järjestämä Halloween juhla Meritorin koululla.  Buffetti, ongintaa, kammokuja ja liikuntasaliin viritetty temppurata. Tilaisuus on perinteisesti houkutellut paikalle suuren määrän kävijöitä.

Buffetissa oli varsin suuri mokkapalavalikoima. Erilaisten toteutusten kirjo oli varsin runsas. Kysyntä on suurta, joten leipojia erilaisia toteutuksia on runsaasti. Ostohetkellä oli tarjolla muistaakseni neljää erilaista näkemystä mokkapaloista (1,5 EUR). Valinta oli hiukan vaikea, päädyin kuitenkin antamaan mahdollisuuden Halloween aiheiselle toteutukselle.

Pohja ja varsinainen kuorrute oli ihan standardin mukaisesti toteutettu. Koristeissa oli käytetty luovuutta ja nähty vaivaa. Kunkin palan päälle oli tehty valkoisesta sokerikuorrutteesta hämähäkin verkko. Hämähäkin jalat oli saatu aikaan lakritsinauhasta ja ruumiina oli puolikova salmiakkimakeinen. Lopputulos oli varsin näyttävä. Maultaan mokkapala oli oikein hyvä. Pohja oli kuohkea ja kuorrute oli sopivan kahvinen. Hämähäkin jalat antoivat mukavan lakritsin vivahteen.

Tälle mokkapalalle plussaa luovasta koristelusta ja hyvästä mausta. Lakritsin ystävänä harmitti se että hämähäkille oli tehty vain kuusi jalkaa. Mielelläni olisin syönyt ne puuttuvat kaksi jalkaa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: