22.10. Sipoon jäähalli

 

Taas viikonloppu ja pari peliä. Lauantaina olimme kiekkopelissä Järvenpäässä, mutta kahvion tarjonta ei tällä kertaa oikeuttanut blogimerkintään.

Tänään suuntasimme Sipooseen, E2 ikäluokan peli Sipoon Wolffia vastaan. Sipoon jäähalli olikin minulle uusi tuttavuus. Jollain oudolla tavalla ei ollut vielä vieraspelejä osunut Sipooseen.

Saavuimme paikalle tuntia ennen peliä. Hallin aulassa oli selkeä paikka kahviolle. Valitettavasti ketään ei ollut vielä paikalla, ja epävarmuus siitä onko tänään myyntiä ensinkään kalvoi mieltäni. Eräs isä tiesi kertoa että lähellä olisi auki oleva kahvila, joten suuntasimme ajankuluksemme sinne.

Kahvila Kaksi Verantaa osoittautuikin varsin oivaksi paikaksi. Otin kahvin ja vaimon kanssa puoliksi palan valkosuklaamutakakkua. Kahvi oli hyvää ja kakku oli liki täysosuma. Töykeän hyvää.

Palattuamme takaisin huomasin että hallillakin oli puuhailtu. Oven ulkopuolelle oli ilmaantunut kaasugrilli ja kahviokin oli auennut.  Tuotteiden joukossa oli mokkapaloja. Juuri toisesta kahvilasta tulleena en heti kehdannut hyökätä tiskille. Odottelin viitisen minuuttia ja kävin ostamassa mokkapalan. Mokkapalat olivat valmiiksi leikattuina paloina tarjottimelle aseteltuna.  Kakkulapio oli valmiina yhden palan alla, joten en ruvennut sen ihmeemmin valikoimaan.

Mokkis2

Palat olivat kaikki varsin paksuja, myöskin kuorrutetta oli varsin paksulti.  Kuvausta varten tökkäsin mokkapalaan lusikan pystyyn, jotta pohjan paksuus olisi helpompi hahmottaa. Nonparellit olivat standardiväreissä. Pohjan rakenne oli melko kuohkea, olisi voinut olla hiukan kosteampi.  Kuorrute oli hyvän makuinen, kahvin makua olisi ehkä saanut olla enemmän. Paksuudesta johtuen kuorrutteen maku oli melko hallitseva, mielestäni kuorrute oli jopa liian paksu. Kokonaisuutena kuitenkin kelpo tuote, hintaakin maltilliset 1,5 euroa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: