8.9. Espoonlahden Urheilupuisto

Perjantaille järjestyi mokkapala hieman yllättäen. Pojalla oli maalivahtiharkat Espoonlahden harjoitushallissa. Kahvin olin ehtinyt jo juomaan Espoonlahden jäähallin kahvilassa. Sillä välin Espoon Pesis oli järjestänyt kahvimyynnin pesäpallokentän yhteyteen. Vaimo sattui tulemaan sitä kautta hallille ja huomasi että siellä on myyntiä. Hänellä ei ollut käteistä joten menin ostamaan hänelle kahvin.

Hinnastossa ei ollut mainintaa mokkapaloista, mutta havaitsin tiskin takana pellillisen.  Kaksi kahvia, mokkapala ja pieni pyöreä pitsantapainen (Lidlin pakaste) kustansi 4,50 euroa. Kämmäsin vähän kahvin kanssa, laitoin kuppiin tottumuksesta maitoa vaikka ei pitänyt.  Sain onneksi toisen kupin mustana santsikupin hinnalla. Mokkapalan osuudeksi jäi euro. Menin kuvaamaan mokkapalan jäähallin puolelle. Olin säätänyt jo ihan riittävästi, enkä halunnut kiinnittää enempää huomiota.

Mokkapala itsessään oli melko pieni verrattuna edellisiin, mutta hintaan nähden koko oli oikein sopiva. Kuorrute ja pohja olivat perinteisen tummanruskeat. Koristeena oli kahta lajia nonparelleja. Pallonmuotoisia erilaisissa ruskean sävyissä sekä vaaleampia. Lisäksi oli vihreitä pitkulaisia, selvästi vähemmän. Yhteen nurkkaan (kuvassa vasemmalla ylhäällä) oli nonparelleja kasaantunut hieman enemmän.  Maultaan mokkapala oli varsin tavanomainen, ei toki millään tavalla huono. Pohja oli ehkä hieman kuivahko verrattuna tämän blogin aikaisempiin näytteisiin. Kokonaisuutena ihan ok.

0809_espoonlahti

Tämä jäänee viikonlopun osalta ainoaksi mokkapalaksi. Lauantaina oli ohjelmassa Pohjois-Espoon Ponnen järjestämä Karuselliturnaus. Se jää kuitenkin väliin flunssan vuoksi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: